pátek 9. prosince 2011

Dárečky pod stromeček

Ahoj holky, protože snad všechny z nás řeší, co vlastně pod ten stromeček nadělit, odpoledne vám udělám fotografický průřez tím, co mám pro rodinu já Sice už mám něco zabalené, ale něco ještě zůstává venku, a včera jsem navíc byla zase shánět ještě nějaké maličkosti.
Hezký den

Začněme tedy s dárky pro přítele

1. jelikož je blázen do různých modelů a všeho, co se sestrojuje, a používají se na to šroubováčky apod. rozhodla jsem se to risknout a koupit mu dárek v hračkářství. Zítra si pro něj jedu, a tak zatím alespoň reklamní foto.



2. Jelikož je blázen do hudby, sehnala jsem tričko (černé s fialovo-modrými nápisy) MUSIC SOUND BETTER WITH US. To už mám zabalené

3. Předčasný dárek byl už v říjnu, kdy jsme byli v Brně na poslední akci na Masarykově okruhu, takže jsem přítele obdarovala jízdou ve sportovním BWM M3 e92 GT4. Na Vánoce tedy dostane vzpomínkovou fotku, jak se vydávají na cestu. (přesně tuto)


4. CWE fotokniha od začátku našeho vztahu až do teď (26 měsíců), ještě mi nepřišla, pak vám ji ukážu.

5. Echobot. Protože spolu jsme hlavně o víkendu, tahle volba mi přišla fajn. Prostě mu nahraju zprávu, a kdykoli kolem Echobotka projde, přehraje s mu. (Opět už je zabalený, takže alespoň reklamní foto)

4 komentáře:

Šar řekl(a)...

hezké dárky:)

Natalia řekl(a)...

Pěkné tipy. :))
N.
http://world-by-us.blogspot.com/

Léňa řekl(a)...

Pěkné dárky. ;) Jo! 14 dnů! :-D

XoXo Veronika řekl(a)...

jéé,super dárky :) ♥